15 de maig 2017

L'MMB I L'ESCOLA COLLASSO I GIL A BTV: PROJECTE APADRINA EL TEU EQUIPAMENT

El cicle superior d'Educació Primària de l'escola Collasso i Gil ha estat treballant al llarg del segon trimestre sobre l'edat mitjana al barri del Raval, i una de les activitats que han fet ha consistit en una visita a les Drassanes Reials, actual seu del Museu Marítim de Barcelona, que des del segle XIII fins el XVIII va ser un dels motors econòmics de la ciutat. La construcció de galeres va propiciar l'expansió comercial i política per la Mediterrània, la qual cosa va tenir una immediata conseqüència econòmica a la ciutat, aspectes que han estat treballant els alumnes de 5è i 6è d'aquesta escola, ubicada just al costat de l'església de Sant Pau del Camp, un altre dels elements medievals, en aquest cas religiós, que han estudiat.

Aquest projecte s'engloba dins l'Apadrina el teu equipament, un altre projecte impulsat per Tot Raval i que es planteja, any rere any, establir llaços de col·laboració entre les entitats i els centres educatius del barri.

La visita que va fer l'escola Collasso i Gil va ser enregistrada per BTV i presentada dins el seu programa Catakrac. Aquí teniu el vídeo: podeu accedir al reportatge sobre la visita al museu a partir del minut 17:30.