16 de gen. 2017

IMMERSIÓ: CONSTRUÏM UN SUBMARÍ. NOVA ACTIVITAT FAMILIAR

Narcís Monturiol, un dels inventors del submarí
El nou any ens ha portat també una activitat familiar nova per als caps de setmana. Cada tercer diumenge de mes, els més petits de la casa podran descobrir la història dels submergibles i construir-se el seu propi submarí dins una ampolla.



De la mà de la Xesca Monturiol, besnéta de Narcís de Monturiol, farem un divertit recorregut per la història del submarí: quins van ser els seus inventors, on es va anar desenvolupant, quins van ser els ginys més curiosos, com eren els diferents avenços que es van anar produint...



Coneixerem a fons en Narcís Monturiol i els seus famosos Ictineus, amb els quals el rebesavi de la Xesca va aconseguir solucionar alguns dels problemes que semblaven irresolubles.


I per últim, aprendrem com s’ho fan els submarins per submergir-se i tornar a la superfície, i construirem un dimoniet de Descartes, un submarí en una ampolla que il·lustrarà tot el procediment.

En resum, una activitat divertida per satisfer la curiositat dels infants i descobrir els secrets més interessants del món dels submarins.

Aquesta activitat familiar està recomanada per a infants a partir dels 6 anys, i es durà a terme tots els tercers diumenges de mes a les 12:45h.

Trobareu tota la informació necessària i el link per reservar l’activitat aquí.