13 de des. 2016

NADAL AL MARÍTIM!

Un any més, des del Museu Marítim de Barcelona programem tot un ventall d'activitats nadalenques i marineres per a totes les edats per gaudir en família.

Els  més petits, a partir dels 3 anys, s'ho passaran d'allò més bé viatjant a les profunditats del mar per conèixer les curioses criatures que allà habiten. Tots, en família, podreu gaudir del VIATGE AL FONS DEL MAR EN BATISCAFI què em dieu de viure un nadal pirata? Amb A L'ABORDATGE! sabrem qui eren els corsaris, a quina mena de jocs brutals jugaven, on amagaven els seus tresors i com s'orientaven. A partir de 6 anys, és una aventura perfecte per compartir en famíliaPels amants de la joguines i les manualitats, res millor que un recorregut per les fantàstiques reproduccions de l'exposició Vaixells de joguina, complementada amb un taller per fer el vostre propi vaixell de joguina. A DESCOBRINT VAIXELLS DE JOGUINA podreu fins i tot participar en una petita regata!

I com cada any, ja sabreu que els Reis Mags de l'Orient arriben a Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia, el vaixell insígnia de l'MMB. Abans de la nit de Reis, però, tothom qui vulgui podrà apropar-se al pailebot Santa Eulàlia per entregar la carta amb els seus desitjos als CARTERS REIALS.No us podeu perdre! Si voleu més informació, o directament apuntar-vos a les activitats amb reserva prèvia, només heu de clicar aquí!