14 d’oct. 2013

I CONCURS FOTOGRÀFIC MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

Des de l’any 2011, el MMB ha estat organitzant una sèrie d’activitats que vinculen la fotografia i el mar, amb gran èxit de participació. Cursos de diferents temàtiques, per a tot tipus de públic, i per a tots els nivells, inicials i avançats, de matinada i al capvespre, amarrats al moll i navegant al mar, a bord de vaixells antics i de modernes llanxes neumàtiques; el resultat de totes aquestes activitats s’ha anat veient a les diferents exposicions que s’han fet al museu al llarg d’aquest temps.

Una de les darreres activitats que s’han organitzat ha estat la celebració del I Concurs Fotogràfic Museu Marítim de Barcelona, prenent com a tema els grans velers participants a la Mediterranean Tall Ship Regatta que han estat al port de Barcelona entre el 21 i el 24 de setembre de 2013.

THE SAILOR - Martí Nogués
1er Premi Categoria A

El concurs ha tingut dues categories de participants: la categoria A, per a joves de 14 a 16 anys, i la categoria B, per a persones majors de 17 anys, i ha comptat amb la col·laboració de Casanova Foto, el Consorci el Far, l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, la Fundació Navegació Oceànica i el suport de Canon.

EL VIGIA - Víctor Curto
1er Premi Categoria B

Hi han participat una cinquantena de persones, presentant un centenar de fotografies, moltes de les quals han destacat per la seva alta qualitat.

El passat 2 d’octubre de 2013 es va fer públic el fallo del jurat i es va fer el lliurament dels premis als guanyadors, consistent en material fotogràfic (càmeres reflex i compactes, jocs de flaixos), navegacions pel litoral a bord del pailebot Santa Eulàlia i la goleta Far Barcelona, i inscripcions a cursos de fotografia.

L’acte va concloure al restaurant del museu, on els assistents van poder prendre una copa de cava.

Cerímonia d'entrega de premis a la sala d'actes
del Museu Marítim de Barcelona