8 de jul. 2013

Programa d'activitats pedagògiques. Curs 2013/2014


El Museu Marítim presenta el nou programa d'activitats pedagògiques per al curs 2013-2014. Us el podeu descarregar fent click en aquest enllaç.

Per a aquest nou curs s'han preparat un seguit de propostes educatives vinculades amb el mar i la navegació com a eix principal, que es poden treballar a partir de la nostra exposició semi permanent, "Viatge mar enllà". Activitats sobre pirates, descobriments, sessions d'astronomia i navegació, transport marítim, tecnologia o el pailebot Santa Eulàlia, un vaixell de 1918, estan al vostre abast.

A més d'aquesta mostra, al llarg del curs podreu abordar altres temes vinculats amb tres grans exposicions:
- "L'Antàrtida avui". Amb motiu del Simposi Internacional de Biologia realitzat a Barcelona el juliol de 2013, s'organitza una expedició científica del CSIC a l'Antàrtida, els membres de la qual tindran un contacte setmanal amb els centres educatius que vulguin treballar en algun projecte comú, amb la mediació del Museu Marítim. Aquesta exposició es farà del desembre de 2013 a maig de 2014.
- "Víkings". Des d'abril fins a setembre de 2014, els víkings arriben al Museu Marítim de Barcelona. Aquesta exposició, provinent del Historiska Museet d'Estocolm, ens mostrarà alguns aspectes desconeguts d'aquesta cultura.
- "La mirada forana". El Museu Marítim allotjarà una col·lecció de gravats inèdits sobre mapes i vistes de Barcelona de l'època de la Guerra de Successió, anteriors, coetanis i posteriors als fets de 1714. Podreu visitar aquesta exposició des d'abril fins al desembre de 2014.

Esperem que en aquesta oferta trobareu la proposta que millor s'avé a les vostres necessitats educatives.