2 de set. 2015

NOU CURS, NOVES PROPOSTES

Comença un nou curs escolar i, com ja és tradició, des del Museu Marítim de Barcelona us oferim un bon ventall de propostes pedagògiques per a totes les etapes educatives, amb unes quantes novetats que, segur, seran del vostre interès.



Destaquem, com a novetats, la possibilitat de realitzar algunes visites en anglès; una opció ideal per a treballar vocabulari i practicar l'anglès fora l'aula, però també per a grups d'intercanvi o escoles estrangeres. Aquesta és la nostra oferta. Trobaràs més informació clicant sobre cada opció:





Aquesta darrera visita, Stories of the sea, així com la nova visita Històries del mar, es desenvoluparan a la nova exposició semipermanent del museu, 7 Vaixells, 7 Històries, una experiència única per gaudir de l'aventura del mar prenent com a referència set models de vaixell molt especials.


A partir del mes de juliol, i coincidint amb la inauguració d'una exposició sobre vaixells de joguina, posarem a disposició del públic escolar tota una sèrie de propostes que combinaran una visita guiada a l'àmbit expositiu amb un taller de construcció de vaixells de joguina. Seran les següents:








I, per últim, dues novetats més. La navegació submarina i Narcís Monturiol, activitat que combina visita guiada i taller de pràctiques per a què els alumnes de primària i secundària entenguin què és i com funciona un submarí, i Tocat i Enfonsat, visita que tindreu disponible a partir de febrer, coincidint amb l'exposició Haltet das Schiff auf! que tracta dels atacs que va patir la marina mercant espanyola durant la Primera Guerra Mundial.

Totes aquestes propostes se sumaran a l'oferta tradicional de l'MMB, i que podeu consultar a la guia de descàrrega gratuïta.

Esperem trobar-nos durant el curs!