16 de juny 2015

ACTIVITATS D'ESTIU 2015

Des del 29 de juny i durant tot el mes de juliol, així com de l'1 al 10 de setembre, el Museu Marítim de Barcelona proposa tota una sèrie d'activitats per a esplais.

Totes les activitats tenen un preu de 55€ per grup (màxim 20 participants).


PIRATES A LA VISTA!
El pirata Puny de Ferro ha trobat el mapa del tresor, però necessita una tripulació decidida i aventurera que l'ajudi buscar el botí. Us animeu?
Nens i nenes de 3 a 6 anys




LA VOLTA AL MÓN DEL GRUMET GRUM
El grumet Grum es prepara per fer la volta món, però abans ha de reunir els estris necessaris per anar de port en port. Reclama l'ajut d'una tripulació valenta amb ganes d'aprendre-ho tot sobre la marineria i esperit d'aventura. Evidentment, tu dónes el perfil!
Nens i nenes de 7 a 10 anys





EL BOT DE VENT (VAIXELL DE JOGUINA)
T'imagines que només amb un globus poguessis moure el teu vaixell? Deixa d'imaginar i vine a comprovar-lo fabricant-te el teu propi bot de vent i provant-lo en una competició sobre l'aigua!
Nens i nenes de 7 a 10 anys





VIATGE AL FONS DEL MAR EN BATISCAF
Res millor que un batiscaf per conèixer el fons del mar sense mullar-se! Tortugues, dofins, sardines, eriçons... Amb un conte com a fil conductor i gràcies a la tecnologia del nostre planetari, aquest viatge serà una experiència inoblidable!
Nens i nenes de 3 a 6 anys





VIATGE AMB EL BEAGLE: LA SELECCIÓ NATURAL
Pel·lícula full dome de cinema immersiu sobre el viatge de Darwin i les seves investigacions a bord del Beagle. Tot un festival d'imatges que ens envoltaran per descobrir els nostres orígens!
Nens i nenes de 7 a 10 anys





US HI ESPEREM!!