2 de juny 2015

INAUGUREM: 7 VAIXELLS, 7 HISTÒRIES



El proper dijous 11 de juny inaugurem l'exposició semipermanent VAIXELLS , 7 HISTÒRIES, al Museu Marítim de Barcelona. Aquesta exposició es vertebra a partir de 7 vaixells de tipologies molt diverses, i al seu voltant s'elabora un discurs que permet desenvolupar set temàtiques molt vinculades al món de la navegació i el patrimoni marítim: l'època dels descobriments, el vaixell com a eina per al lleure, els viatgers, la càrrega i la seva manipulació, els conflictes al mar, la pirateria i el cors, el canvi tecnològic...






Ultimant el muntatge de l'exposició
I és que res simbolitza millor les aventures marítimes que la imatge del vaixell. En totes les èpoques i a tots els mars els vaixells han estat els instruments que han permès l'ésser humà comerciar, viatjar, descobrir, lluitar i ara també gaudir. Els vaixells són màquines però tenen personalitat, tenen nom i tenen el seu caràcter, com pot assegurar qualsevol navegant. El vaixell és un vehicle, però també un contenidor, de coses i de persones, però també de vivències, d'històries, de mites. Un contenidor que anima a descobrir el desconegut, com els contenidors de l'exposició 7 VAIXELLS, 7 HISTÒRIES .



Últims retocs abans de la inauguració
L'exposició, que combina un guió atractiu i multidisciplinar amb una posada en escena espectacular, ja que es troba encabida en contenidors de transport marítim autèntics,  inclou peces originals, elements interactius i tota la informació necessària per endinsar-se en el fantàstic món dels vaixells i la navegació.

A més, aquesta exposició comptarà amb una sèrie d'activitats pedagògiques vinculades que es podran començar a gaudir ja aquest curs, a partir del 17 de juny. Si us voleu informar o reservar alguna d'aquestes noves visites, ho podeu fer trucant al 93 342 99 29, el servei de reserves de l'MMB.