15 de des. 2015

IV EDICIÓ CONCURS MICRORELATS MARÍTIMS: EN NEGRE

Des del Museu Marítim de Barcelona estem a punt d'engegar la IV Edició del Concurs de Micorelats Marítims. Aquest any hem escollit el gènere negre per ambientar els relats, que en tot cas sempre han de desenvolupar-se en un entorn marítim o mariner. A més, aquest any, tots els microrelats hauran d'incloure, obligatòriament, una frase entre les 150 paraules que hem establert com a mínim: "Amb el canvi de guàrdia trobarien el cos".



El termini de presentació dels relats començarà el dia 9 de gener de 2016 i els participants tindran temps per entregar les seves obres fins el 10 d'abril de 2016.

Com cada any, el concurs es vertebra des del blog del CONCURS DE MICRORELATS: allà trobareu les bases per a poder participar i, un cop comenci el termini de presentació, una pestanya amb el formulari des del que podreu enviar els vostres relats.

Els relats no poden superar les 150 paraules, es poden enviar tant en català com en castellà, i cada persona pot participar amb tants relats com vulgui (tot i que només es pot optar a un premi).

Des de l'Àrea d'Educació i Activitats de l'MMB us animem a participar i, si treballeu com a docents, us convidem també a que animeu els/les vostres alumnes a escriure els seus propis relats: pot participar qualsevol persona major de 10 anys, i s'establiran tres categories, segons les edats.