13 d’oct. 2015

LA NOVA SENYALITZACIÓ DEL PAILEBOT SANTA EULÀLIA

La senyalització del pailebot Santa Eulàlia, extensió a l’aigua del Museu Marítim de Barcelona des de 1997, ha estat recentment renovada amb noves carteles que han estat integrades en l’estructura del vaixell.

Model de cartela nova

Les carteles s’han produït amb un material específic, l’Alucobond, un producte molt resistent a les condicions meteorològiques que ha de patir a bord del Santa Eulàlia.
Totes les carteles, més reduïdes en mida que les anteriors, aporten informació en text sobre diferents punts del vaixell, com els seus pals, el timó, les escotilles, la cuina o els instruments de navegació.

Model de cartela nova

A més, les carteles incorporen un codi QR que, en ser escanejat amb el dispositiu mòbil, permet ampliar la informació accedint a un espai web on els visitants poden trobar fotografies, arxius d’àudio i vídeo, fins i tot, jocs, que complementen i dinamitzen el contingut.


Aquest tipus de senyalització permet que els visitants puguin ampliar la informació rebuda, com demostren les més de 3000 entrades anuals en aquest espai web.