12 de gen. 2015

En marxa la III Edició del Concurs de Microrelats Marítims

Ja hem posat en marxa la III Edició del Concurs de Microrelats que organitza el Museu Marítim de Barcelona, amb el patrocini de Casa del Libro i la col·laboració de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, el Servei de Biblioteques de Barcelona, el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Seix Barral, Editorial Planeta, Ariel, Espasa i Ediciones Destino.

Aquest concurs, que té la voluntat de contribuir al coneixement de la cultura marítima, està adreçat a qualsevol persona major de 10 anys, i es vertebra a partir d'un blog des del qual es poden llegir els relats participants, però que també permet a qui ho vulgui enviar les seves obres. L'adreça del blog és la següent: microrelatsmmb.blogspot.com.es.



Per a aquesta tercera edició, el tema escollit ha estat el dels PIRATES. Vist l'èxit de les dues primeres edicions, esperem que molta gent s'animi a participar enguany. El tema no pot ser més atractiu, i els premis, gràcies al patrocini i la col·laboració de Casa del Libro i Editorial Planeta, són d'allò més sucosos: tots els guanyadors s'enduran una magnífica tablet, però també tenim sorpreses per als segons i tercers classificats: lots de llibres i sortides de navegació a bord del pailebot Santa Eulàlia.

Per fer-vos cinc cèntims sobre la mecànica, els microrelats no poden superar les 150 paraules, han de ser inèdits i han de tractar el tema de la pirateria. Cada participant podrà enviar tants relats com vulgui, però només podrà optar a un premi. Teniu de temps des d'avui mateix, 12 de gener, fins el 19 d'abril de 2015.

A què esteu esperant?