7 d’abr. 2014

VÍKINGS A L'MMB



Qui eren realment els víkings? Com vivien? Es dedicaven únicament i exclusiva al saqueig? Quin paper tenia la dona en el món víking? Què menjaven? Qué els va moure a embarcar-se cap a altres costes? Com eren el seus déus? Quina relació tenien amb els morts? Realment portaven banyes als cascs?



Totes aquestes preguntes, i moltes més, troben resposta a l’exposició VÍKINGS que podeu visitar al Museu Marítim de Barcelona a partir de demà mateix, 8 d’abril.



L’exposició Víkings ofereix una visió fresca i moderna sobre els secrets i els fets que hi ha darrere de l’estereotip víking. Un viatge fascinant a l’època, la seva gent, la seva tradició i la seva cultura, encara tan desconeguda. Unes recerques arqueològiques recents han aportat nous descobriments sobre l’època víking que desafien concepcions comunament mantingudes sobre aquest període crucial de la història europea.



Els visitants es traslladaran a una època aparentment caiguda en l’oblit; faran descobriments sorprenents sobre la gent víking, sobre els seus déus i sobre la seva vida domèstica, i s’acostaran a una forma de pensar que se situa a cavall entre la saga i el feminisme, l’artesania, i l’astúcia mercantil i la pirateria despietada.

T’ho perdràs?



EXPOSICIÓ VÍKINGS
Del 8/04/2014 al 28/09/2014
Oberta tots els dies, de 10 del matí a 8 de la tarda.
Preus:
-          General: 12€
-          Grups (+10 persones): 10€
-          Bonificada (estudiants fins a 25 anys, majors de 65)
-          Familiar: 24€ (dos adults + 2 nens)
-          Gratuïta: menors de 7 anys

-          Audioguia: 4€