13 de des. 2016

NADAL AL MARÍTIM!

Un any més, des del Museu Marítim de Barcelona programem tot un ventall d'activitats nadalenques i marineres per a totes les edats per gaudir en família.

Els  més petits, a partir dels 3 anys, s'ho passaran d'allò més bé viatjant a les profunditats del mar per conèixer les curioses criatures que allà habiten. Tots, en família, podreu gaudir del VIATGE AL FONS DEL MAR EN BATISCAF



I què em dieu de viure un nadal pirata? Amb A L'ABORDATGE! sabrem qui eren els corsaris, a quina mena de jocs brutals jugaven, on amagaven els seus tresors i com s'orientaven. A partir de 6 anys, és una aventura perfecte per compartir en família



Pels amants de la joguines i les manualitats, res millor que un recorregut per les fantàstiques reproduccions de l'exposició Vaixells de joguina, complementada amb un taller per fer el vostre propi vaixell de joguina. A DESCOBRINT VAIXELLS DE JOGUINA podreu fins i tot participar en una petita regata!

I com cada any, ja sabreu que els Reis Mags de l'Orient arriben a Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia, el vaixell insígnia de l'MMB. Abans de la nit de Reis, però, tothom qui vulgui podrà apropar-se al pailebot Santa Eulàlia per entregar la carta amb els seus desitjos als CARTERS REIALS.



No us podeu perdre! Si voleu més informació, o directament apuntar-vos a les activitats amb reserva prèvia, només heu de clicar aquí!