16 de jul. 2013

Cursos i concurs fotogràfic



El Museu Marítim organitza des de l'any 2012 cursos de fotografia vinculats amb el medi marí. Cursos de nivell inicial, avançat, tallers, El rpojecte inclou diferents propostes (cursos, com tallers...), que conclouen amb una exposició dels treballs realitzats pels diferents alumnes a les sales del museu.

Per completar aquesta oferta, el museu organitza un concurs fotogràfic amb la col·laboració de Casanova Foto, el Consorci El Far, la Fundació Navegació Oceànica Barcelona, l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i Barcelona World Race, i el suport de Canon. Aquest concurs es farà el proper mes de setembre, aprofitant l'arribada a la ciutat de Barcelona dels vaixells que participaran a la regata Tall Ships, que unirà les ciutats de Barcelona i La Spezia, a Itàlia, passant per Toulon, a França.
Aquests grans vaixells es trobaran al port de Barcelona coincidint amb les festes de la Mercè, la qual cosa permetrà als ciutadans acostar-se per observar amb deteniment aquestes espectaculars naus i, per què no, també participar d'aqeust concurs, obert a tots els públics, ja que hi haurà dues categories de participants: menors de 16 anys i majors de 17.

Us recomenem que entreu al blog de l'arxiu Fotogràfic del Museu Marítim, Foto de Mar, on trobareu tota la informació del concurs (bases, condicions, terminis...).